مقالات

شرایط و روش نگه‌داری محصولات گز کرمانی

گز کرمانی مهمان همیشگی سفره‌های زیبای مردم ایران

شرایط و روش نگه‌داری گز کرمانی

گز باید در جای خشک و خنک و دور از نور خورشید، در دمای کمتر از ۲۰ درجه سانتیگراد نگهداری شود. بهترین شیوه خرید به اندازه مصرف است. ولی چنانچه بخواهید گز کرمانی را به مدت طولانی نگهداری کنید، هر بسته را قبل از باز کردن روکش روی جعبه در یک کیسه نایلونی قرار دهید و به گونه ای بسته بندی کنید که هوای محیط وارد آن نشود و آن را در فریزر قرار دهید، به این روش می توانید گز کرمانی را تا یکسال نگهداری کنید.

در فصل زمستان ترجیحاً گز را­­ در اتاق فاقد وسایل گرمایشی نگه‌داری نمایید.

نکته قابل توجه جهت نگه‌داری گزهای آردی: به دلیل آسیب پذیری آرد، شرایط دمایی کمتر از 20 درجه سانتیگراد برای نگه‌داری گز آردی اصفهان ضروری است.

 

شرایط و روش نگه‌داری سوهان عسلی کرمانی

1. با توجه به این که کره ماده اصلی تشکیل دهنده سوهان اصفهان می باشد توصیه می گردد سوهان تازه و به اندازه مصرف تهیه شود.

2. سوهان را باید در جای خشک و خنک نگهداری کنید و از قرار دادن آن در معرض گرما، نور آفتاب و رطوبت خودداری فرمایید.

3. چنانچه بخواهید سوهان را به مدت طولانی نگه‌داری کنید، هر بسته را قبل از باز کردن روکش روی جعبه در یک کیسه نایلونی قرار دهید و به گونه‌ای بسته بندی کنید که هوای محیط وارد آن نشود و آن را در فریزر قرار دهید، به این روش می توانید سوهان را تا یکسال نگه‌داری کنید.

4. سوهان را پس از باز کردن باید به گونه‌ای بسته بندی و داخل کیسه نایلونی قرار دهید که به هیچ وجه رطوبت محیط وارد آن نشود زیرا رطوبت باعث می گردد سوهان به اصطلاح هوا زده گردد و تردی خود را از دست بدهد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *