تاریخچه گز کرمانی
حاج میرزا حسین کرمانی و اخوان، موسسهی تولیدی گز کرمانی را در سال 1281 خورشیدی تاسیس کردند. در آن سالها کیفیت گز اصفهان به شدت پایین آمده بود و گز در خطر فراموش شدن قرار داشت. میرزا حسین کرمانی و برادرانش با تاسیس گز کرمانی کیفیت تولید گز را بالا برده و گز اصیل اصفهان را با کیفیت مثال زدنی و عالی به صحنه بازگرداندند. صداقت و درستکاری این سه برادر همیشه زبانزد بود. آنها این درستکاری را در تولید گز و سوهان اصفهان به کار گرفتند و نتیجهی خوبی هم گرفتند. نتیجه این بود که گز اصفهان، نه تنها در مهمانیها و جشنهای خانوادگی که در همهی مناسبتها و همایشهای ملی، قسمت اصلی و مهم پذیراییها شد.
گز کرمانی به مرور زمان با تکیه بر تجربههای قبلی و پشتکار و با پشتوانهی صداقت و درستکاری بینظیرش، صنعت گزسازی را بهروزرسانی کرد و با این کار، روشهای سنتی گزسازی به شیوههای صنعتی نوین تبدیل شد. در این مرحله، گز کرمانی کارگاههای تولیدی گزسازی را به شهرک صنعتی جی منتقل کرد و با این کار توانست سیستمهای تولید را بهبود ببخشد.
گز کرمانی در کنار بهروز کردن ماشین آلات و ابزار تولید، از آزمایشگاههای کیفی و کارشناسان زبده بهره برد تا کیفیت و کمیت تولید گز را باز هم بالاتر ببرد. این مجموعه تولیدی سیاست بهبود هر چه بیشتر تولیدات و بالا بردن تنوع محصولات را در چشمانداز تحقیق و توسعه خود قرار داده است و در این راستا موفق شده است انواع گواهینامههای استاندارد ملی و بین المللی را به دست بیاورد.
اکنون گز کرمانی به عنوان یک محصول نمونه و منحصر به فرد و با کیفیت، نه تنها در ایران، بلکه در سراسر دنیا شناخته شده است. این گز همه جا به عنوان یک محصول خوب، شیرین، خوشمزه، سالم و مقوی مطرح شده است و استفاده از انگبینهای گیاهی که حاصل گونههای مختلف طبیعی هستند، جذابیت بیشتری برای مشتاقان گز فراهم کرده است. امید داریم گز کرمانی با کمک مصرفکنندگان عزیز خود، موفقیتهای بیشتری پیدا کند.
گز کرمانی مؤسسه ای با قدمت 120 سال و با شهرتی نیکو و مثال زدنی به عنوان یک مجموعه موفق و کارآمد در فضای کسب و کار و همچنین در رده صنایع ممتاز کشور در حوزه غذا و تغذیه می باشد. این مؤسسه با استفاده از تجارب طولانی خود و با به روز نمودن سیستم ها و اجزاء مختلف تشکیل دهنده آن، به منظور تجهیز و ایده آل نمودن آزمایشگاه های کنترل کیفی و استفاده از کارشناسان زبده اقدامات گسترده ای انجام داده و هماکنون ترسیم و عملیاتی نمودن چشم انداز تحقیق و توسعه را در دستور کار خود دارد. در همین راستا و در پی تحولات و پیشرفت های انجام شده کلیه محصولات تولیدی گز کرمانی دارای تاییدیه سازمان غذا و دارو (وزارت بهداشت) و سازمان ملی استاندارد می باشند.
محصولات ممتاز
تولید محصولات باکیفیت و اصیل از مواد اولیه مرغوب و درجه یک با پشتوانه 120 سال تجربه
شهرت جهانی
صادرات انواع محصولات گز کرمانی به کشورهای مختلف جهان
رضایت مشتریان
ما در آستانه 120 سالگی هستیم؛ کسب رضایت مشتریان در این مدت تنها سرمایه ارزشمند ماست
تولیدات گز کرمانی
تولید انواع گزهای لقمهای و آردی؛ سوهان عسلی لقمهای و تخت؛ نبات و پولکی در طعمهای مختلف
تنوع محصولات گز کرمانی
ارزش آفرینی گز کرمانی
- بیش از یک قرن سابقه در صنعت تولید گز و انواع شیرینی سنتی در دیار نصف جهان اصفهان
- استفاده از مواد اولیه درجه یک و از مغز پسته، بادام و فندق باکیفیت بسیار بالا در تولید محصولات
- استفاده از افزودنیهای گیاهی مخصوص همچون گزانگبین، ترنجبین، شیرخشت، عسل، بیدمشک که علاوه بر خواص درمانی بسیار بالا دارای طعمی منحصربهفرد و عطری خوشایند هستند
- فاقد هرگونه افزودنیهای شیمیایی و مواد نگهدارنده
- بستهبندیهای بسیار متنوع، شیک و طراحی کاملاً ایرانی و با اصالت محصولات
- استحکام بالای بستهبندی محصولات جهت سهولت در حمل و ارسال به سراسر کشور و جهان
چرا باید گز بخوریم؟
در زمینه گز و ذکر فواید و محسنات آن نکات زیادی وجود دارد ولی به اختصار باید اذعان نمود گز فراورده ای ۲ وجهی است. یک وجه آن به عنوان محصولی که نماد و شاخصه هنر و سوغات اصفهان ارزیابی می شود و وجه دیگر آن به عنوان یک ماده ی غذایی سالم، شیرین و مغذی و البته آن چه باعث بالا بودن ارزش غذایی این ماده شیرین شده همان افزودنی های گیاهی به شیوه انگبین های استحصال شده از گونه های مختلف طبیعی می باشد.
تولید و بسته بندی گز در گذشته با شیوه و سبکی متناسب با حال و هوای آن دوره بوده ولی طی دهه های اخیر با تغییرات پیش آمده در ابزارها و ادوات تولید و جدید شدن شرایط، تهیه گز نیز با شیوه ها و ابداع های نو انجام می شود.
با توجه به فضای سالهای اخیر حوزه تولید و کارآفرینی، آنچه می تواند الگویی سازنده برای نسل حاضر و برای سرمایه گذاران جوان باشد توجه و آموزش تولید کنندگان قدیمی و سنتی می باشد.