گز کرمانی مؤسسه ای با قدمت یکصد و ده سال و با شهرتی نیکو و مثال زدنی به عنوان یک مجموعه موفق و کارآمد در فضای کسب و کار و همچنین در رده صنایع ممتاز کشور در حوزه غذا و تغذیه می باشد. این مؤسسه با استفاده از تجارب طولانی خود و با به روز نمودن سیستم ها و اجزاء مختلف تشکیل دهنده آن، به منظور تجهیز و ایده آل نمودن آزمایشگاه های کنترل کیفی و استفاده از کارشناسان زبده اقدامات گسترده ای انجام داده و همینک ترسیم و عملیاتی نمودن چشم انداز تحقیق و توسعه را در دستور کار خود دارد. در همین راستا و در پی تحولات و پیشرفت های انجام شده، اخیراً این شرکت موفق به دریافت گواهینامه بین اللملی حلال شده است.

در زمینه گز و ذکر فواید و محسنات آن، نکات زیادی وجود دارد ولی به اختصار باید اذعان نمود گز فراورده ای 2 وجهی است یک وجه آن به عنوان محصولی که نماد و شاخصه هنر و سوغات اصفهان ارزیابی می شود و وجه دیگر آن به عنوان یک ماده ی غذایی سالم، شیرین و مغذی و البته آن چه باعث بالا بودن ارزش غذایی این ماده شیرین شده همان افزودنی های گیاهی به شیوه انگبین های استحصال شده از گونه های مختلف طبیعی می باشد. تولید و بسته بندی گز در گذشته با شیوه و سبکی متناسب با حال و هوای آن دوره بوده ولی طی دهه های اخیر با تغییرات پیش آمده در ابزارها و ادوات تولید و جدید شدن شرایط، تهیه گز نیز با شیوه ها و ابداع های نو انجام می شود. با توجه به فضای سالهای اخیر حوزه تولید و کارآفرینی، آنچه می تواند الگویی سازنده برای نسل حاضر و برای سرمایه گذاران جوان باشد توجه و آموزش از تولید کنندگان قدیمی و سنتی می باشد.